Bent u benieuwd naar de hoogte van de courtage van een makelaar in Den Haag en omgeving? Courtage is de vergoeding die een makelaar rekent voor de begeleiding bij het aankopen of verkopen van een woning. De makelaar heeft recht op courtage (vergoeding) als door zijn bemiddeling een overeenkomst tussen u en een andere partij tot stand komt. Makelaars zijn vrij in het bepalen van de courtage, maar moeten dit uiteraard wel vooraf en duidelijk communiceren.

VHM Makelaars Vangoedenhuize hanteren scherpe courtagetarieven. Dit is echter niet de belangrijkste reden dat u voor VHM Makelaars Vangoedenhuize moet kiezen. U betaalt nooit teveel bij VHM Makelaars, maar belangrijker dan de hoogte van de courtage, is wat een makelaar daadwerkelijk voor u doet. Met een persoonlijke benadering, enthousiasme, service en deskundigheid zijn we actief in een ruime omgeving.

Wij zullen alles in het werk stellen om uw droomhuis te vinden of het maximale uit de verkoop van uw woning te halen. Vanzelfsprekend rekenen we hiervoor een vooraf afgesproken courtage, maar in vrijwel alle gevallen levert een samenwerking met VHM Makelaars Vangoedenhuize u juist geld op. Door scherp te onderhandelen bij aankoop, door bij verkoop een optimale verkoopprijs te realiseren en door alle middelen in te zetten die we tot onze beschikking hebben. Bent u dus benieuwd naar de courtage van een makelaar in Den Haag? Vul dan onderstaand fomulier in dan nemen wij direct contact met u op.