Bij het aankopen of zoeken van een nieuwe woning in Den Haag is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen.

Als aankoopmakelaar in Den Haag kunnen wij u op professionele wijze begeleiden, bijvoorbeeld bij de onderhandelingen over de aankoopsom. Dit kan u veel geld besparen. Tevens kijken wij kritisch naar de staat van de woning en kent hij de bestemmingsplannen, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Door ons uitgebreid netwerk, kunnen wij als aankoopmakelaar in Den Haag u uitstekend van dienst zijn wanneer u een woning zoekt. Wij kennen Den Haag niet alleen door en door maar kunnen bovendien gebruikmaken van het landelijke netwerk van VHM Makelaars . Zelfs woningen die nog niet op de markt zijn, kunnen wij als aankoopmakelaar al in een vroeg stadium aanbieden. Kortom, wij begeleiden u niet alleen bij de daadwerkelijk aankoop, maar staan u ook bij in het traject van zoeken, vinden en de daadwerkelijke aankoop.

Als aankoopmakelaar in Den Haag kunnen wij u ook adviseren op het gebied van de financiering van uw woning. We kunnen u altijd in contact brengen met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Wij doen als aankoopmakelaar altijd zelf met u de bezichtigingen, onderhandelen scherp en begeleiden u bij de notaris met de koopakte en leveringsakte. Het spreekt voor zich dat we u gedurende het gehele traject op de hoogte houden van de ontwikkelingen en vorderingen.